Bewustwording & 1 op 1 coaching

In dit nieuwe tijdperk waar we in zijn beland, het tijdsperk van bewustzijnsverruiming, komen we er niet meer onder uit om innerlijk werk te verrichten. Iedereen op deze aarde zal tegen bepaalde zaken aan gaan lopen, of je er nu bewust van bent of niet. De afgelopen jaren zijn we ermee weg gekomen om onze trauma’s en pijnen en oude patronen te verbergen en er niet naar te kijken. Dit gaat de komende jaren bijna onmogelijk worden. We zullen net zolang getriggerd worden totdat we innerlijk werk gaan doen.

We hebben er een enorme weerstand tegen, juist omdat we de pijn niet willen voelen, maar het is nu de tijd om onze patronen en trauma’s aan te kijken en deze te helen. Deze tijd heeft dan ook het voordeel dat we ze sneller kunnen helen omdat de energie nou eenmaal sneller is.

Kom jij jezelf tegen, loop je tegen situaties aan waarvan je niet weet hoe je daar mee om kunt gaan kan ik jou als bewustzijnscoach laten zien waar de schoen wringt, waar je nog iets te doen hebt aan innerlijk werk en wat voor tools je kunt gebruiken om zo je eigen verantwoordelijkheid te gaan nemen voor je eigen helingsproces zodat je een fijner en bewuster leven kunt leiden zonder te lijden.

Ik werk ook met  trajecten omdat het bewust worden van je oude patronen een proces is waaraan je je echt mag verbinden om zo de juiste resultaten te krijgen en dat kost nou eenmaal tijd.

Je kunt kiezen tussen 6 maanden of een jaar traject. 

Meer informatie hierover vind je verder op deze pagina.

Zit jij in een tweelingziel connectie of denk jij in een tweelingziel connectie te zitten en loop je vast, of weet je niet wat deze connectie inhoudt en wil je leren hoe je het beste om kunt gaan met deze heftige, intense reis, dan kan ik je ondersteunen, advies geven, je even een hart onder je riem steken als je het even niet meer weet.

Ik ga je niet vertellen wat je moet doen, maar ik kan je wel vertellen hoe je sommigen dingen binnen dit proces kunt aanpakken om het beste resultaat te krijgen. Ik zit vanaf 2018 op deze mooie maar intense reis en heb zelf ervaren wat je beter wel en niet kunt doen. Ik kan je precies uitleggen wat deze reis inhoudt, zodat je voor jezelf uiteindelijk óók kunt ervaren hoe in Union zijn voelt.

 

Dit proces heeft 3 fases:

 

 • Union met het Universum
 • Union met jezelf
 • Union met je zielsliefde

 

Er is voor iedereen een eigen unieke manier en die manier wil ik eren, daarom bepaal jij je eigen coaching traject. Dit kan zowel op mijn praktijkruimte als online via zoom. Ik geef je de mogelijkheden en die zie je hieronder. Heb je zelf iets anders in gedachten wat meer passend is bij jouw reis, laat het me weten.

Je kunt een gratis online kennismakingsgesprek inplannen via onderstaande link, dan  ontvang je via de mail de zoom link.

 

Voel je welkom ✨️🔥

Kennismakingsgesprek 

Of plan een 1 op 1 soulcoachingsgesprek.

* Prijzen zijn inclusief BTW

* Heb je behoefte om je echt op diep niveau te verbinden met dit ontwakeningsproces kijk dan eens bij onze coaching trajecten verder op de pagina.

Loop jij tegen bepaalde ( terugkerende) situaties aan in je leven, verlies jij jezelf in je werk, in relaties en/of weet je niet zo goed wie je bent of wat je wilt in je leven dan heeft Into Consciousness een life-changing transformatie traject ZIJN voor jou waarin we met verschillende verdiepingen gaan kijken wat bij jou past, waar de schoen wringt en wat je dient te doen om  simpelweg te ZIJN.

 

Door middel van Human Design nemen we een kijkje naar jouw unieke blauwdruk. We worden vanaf kleins af aan zo geconditioneerd dat wanneer we volwassen zijn ver bij onze authentieke zelf verwijderd zijn. Human Design helpt ons in het traject om weer een stap dichterbij jouw authentieke zelf te komen. Je leert wat jouw energietype is en hoe deze werkt, zodat je dit kan toepassen in je leven en je weer in alignment komt.

 

Dan kijken we door middel van een energetische reading direct in de kern naar waar jouw blokkades en overtuigingen liggen, deze worden energetisch ook direct gereinigd en dan gaan we aan de slag met een diepgaand coaching traject van 3 gesprekken van maar liefst 90 minuten per keer en voorzie ik jou van kennis, tools en opdrachten waar jij je eigen leven totaal mee verandert en na dit alles krijg je óók nog een bonus in de vorm van een energetische check-up om te kijken of er in en na dit traject iets verandert is in jouw energie zodat je weet dat je op het juiste pad zit.

 

Dit traject kan je zeer zeker óók volgen als je in een tweelingzielen proces zit.

Een traject is voordeliger en een ander voordeel is dat je je echt verbind aan je proces. Een ontwakenings proces duurt meestal een aantal maanden tot een paar jaar waarin je door verschillende fases heen gaat.

 

Wil je meer weten over deze trajecten of wil je hier aan mee doen. Stuur me dan een e-mail of geef je op via onderstaande link en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

info@intoconsciousness.nl

 

Voel je welkom ✨️

 

Traject 1.  Zes maanden 

 • Uitgebreide energetische reading die aansluit op je hulpvraag.
 • 6 maanden lang elke maand een soulcoaching gesprek van 90 min.
 • Human design basis reading.
 • Uitgebreide energetische reading om te kijken naar de vooruitgang van je proces.
 • Bonus: Energetische check-up reading om te kijken of er blokkades weg zijn en of er op dat moment nog meer is om naar te kijken.
 • Binnen 24 uur antwoord op dringend vragen via WhatsApp.

Traject 2.   Twaalf maanden

 • Uitgebreide energetische reading die aansluit op je hulpvraag.
 • 12 maanden lang elke maand een soulcoaching gesprek van 90 min.
 • Human design basis reading
 • Om de 3 maanden een uitgebreide energetische reading om te kijken naar de vooruitgang van je proces.
 • Bonus: Energetische check-up reading om te kijken of er blokkades weg zijn en of er op dat moment nog meer is om naar te kijken.
 • Binnen 24 uur antwoord op dringende vragen via WhatsApp.

* Via de “Vraag aan” knop wordt je naar WhatsApp geleid om meer informatie over het traject te verkrijgen, en om beter kennis te maken voordat er een traject gestart wordt.

* Prijzen zijn inclusief BTW en kunnen in overleg in termijnen betaald worden.

Ik kan nu anders naar mensen en bepaalde situaties kijken. Ik voel meer rust en geluk!

Ik heb bij Monique de cursus bewustwording gevolgd. Dit was in een periode waarin ik mijzelf was kwijtgeraakt en even geen uitweg meer zag. Ik kon geen emoties meer voelen en niks interesseerde mij meer. Ik werd open ontvangen en we hadden een leuke veilige omgeving en medecursisten. Ik heb zoveel geleerd zoals te vertrouwen en luisteren naar mijn gevoel. Ik werd getriggerd om hier dieper naar te kijken en mij bewust ervan te worden waar het vandaag kwam, waardoor ik getriggerd werd en vooral om mijn gevoel te accepteren en om hiermee om te gaan. Ik kwam erachter dat veel dingen dieper zaten dan ik mij van bewust was en wellicht onbewust heb weggestopt. Ik kan nu anders naar mensen en bepaalde situaties kijken. Ik kan nu tot mezelf komen en alleen zijn. Ik voel meer rust en geluk.
Ik ben Monique eeuwig dankbaar voor haar eerlijkheid, kennis, inzichten, tips en tools, de veilige omgeving die ze bood en haar kracht om mij te ondersteunen tijdens mijn proces.

-K-

Monique ziet precies welke pijnstukken/trauma’s aan de oppervlakte willen komen!

Monique is een coach die precies ziet welke pijnstukken/trauma’s aan de oppervlakte willen komen en waardoor ze zijn ontwikkeld. Ze brengt je terug naar je innerlijke kind en op een liefdevolle manier zonder oordeel houdt Monique je een spiegel voor. Zodat je inzicht krijgt en ruimte kan maken om de blokkades op te heffen. Tijdens dit helingsproces begeleidt Monique je geduldig en liefdevol. Er is ruimte voor stilte om goed te kunnen doorvoelen wat er gezien en gevoeld wil worden.

-Natascha-