logo

Energetische readingen en healingen

Vorige levens en blokkades

Loop jij vast op een bepaald gebied in je leven, wil jij graag ergens guidance over of ben je op zoek naar een bevestiging? Dan is een energetische reading en/of healing precies wat je nodig hebt! Met mijn unieke gaves en werkwijze heb ik al vele mensen (weer) op weg geholpen, nadat zij vastliepen in een bepaald thema of helemaal even niet meer verder kwamen.

Tijdens een reading of healing stem ik me af op jouw energie en krijg ik door wat jij op dit moment nodig hebt of waar er blokkades zijn en heling nodig is. Ik werk samen met jouw hogere zelf en spirit team om jou te kunnen geven wat jij nodig hebt.

Ik streef er naar om een verslag over jouw reading binnen 3 weken naar jou toe te sturen via de mail.

Energetisch werk

 

Alles en iedereen bestaat uit energie. Alles wat wij meemaken (ook uit vorige levens), en wat wij nog niet hebben geheeld of aangekeken, blijft zitten in ons energiesysteem en slaat zich daar op. Daar beginnen ook de ziektes, gezondheidsklachten, depressies etc.

 

Ik heb de mooie en unieke gave om een kijkje te kunnen nemen in jouw energiesysteem of zelfs terug te kijken naar vorige levens om jou verder te kunnen helpen op jouw pad.

Hieronder volgen de readingen en healingen die ik aanbied. Bij elke reading of healing heb je de mogelijkheid om een vraag te stellen in de opmerkingen bij het boeken. Houdt het bij max. 3 vragen.

 

 *disclaimer*

 

De readingen zijn geen toekomstvoorspellingen, maar een vertaling van jouw energie in dat huidige moment en welke potenties er zijn. Jij bepaalt over jouw eigen toekomst door middel van de keuzes en beslissingen die jij maakt! Ik kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor enig ontevredenheid, boosheid of teleurstelling na aanleiding van een reading!

 

Wat moet ik op dit moment weten reading
marmer