logo

Journals en e-books

Wil jij starten met journaling? Wij hebben mooie kant en klare journals gemaakt waarin je belangrijke informatie vindt over bewustwording en mooie vragen. Elk journal heeft opdrachten die je elke dag voor 4 weken lang kunt doen om zo dichter bij jezelf te komen. Een journal heb je al voor  €11,11 in je bezit. Je kunt deze uitprinten zodat je elke dag erin kunt werken.

 

Ik wens jou veel plezier met journalen.

Gratitude Journal

Dit journal verhoogd je gevoel van dankbaarheid en je ontdekt de kracht van Journalen. Je leert de connectie met jezelf aan te gaan door dagelijks jouw gedachten, struggels en successen op te schrijven. Dit journal is geschreven in het Engels maar is gemakkelijk leesbaar.

Geniet van dit Journal met mooie affirmaties vol met inspiratie.

Nu te koop voor 15,55

 

Dit E-book gaat over het tweelingzielen proces, of beter gezegd een ontwakeningsproces. Een magisch proces waarin je uiteindelijk “In Union” komt met jezelf. Geniet van dit gratis E-book.

Download hier het E-book.

Wil jij meer weten over het tweelingzielen proces meld je dan aan voor het Membership Into Union. Dit is een besloten Facebookgroep waarin ik je meeneem op mijn reis naar Into Union.

E-book ontwakeningsproces
spirituele wetten

Welkom bij dit e-book

In dit boek neem ik je mee op een reis door de energieën die ons universum bepalen en hoe we deze kunnen gebruiken om ons eigen leven in balans te brengen. Spirituele wetten bieden ons een unieke kijk op het leven en helpen ons om ons potentieel te maximaliseren. In dit boek verken ik verschillende spirituele wetten en ik laat je zien hoe ze ons leven kunnen beïnvloeden en hoe je deze wetten kunt implementeren in je dagelijks leven. Ik hoop dat dit e-book je zal inspireren om deze krachtige wetten van overvloed, groei en liefde in jezelf te ontdekken, te begrijpen en toe te passen.

Veel leesplezier!