logo

Over mij

 

Welkom bij Into Consciousness, wat fijn dat je er bent. Ik ben Monique, moeder en oma, en trotse eigenaar van Into Consciousness. Met Into Consciousness wil ik licht laten schijnen op bewustwording van de vrouwelijke energie. Vrouwen inspireren en ondersteunen in hun ontwakingsproces. Dit doe ik door middel van coaching, trainingen, cursussen en een eigen online community.

Ik zal me eerst even aan je voorstellen:

Monique

“Lieve ziel, ik ben Monique.

In 2008 ben ik na een burn-out, een flinke depressie en een scheiding begonnen aan mijn eigen proces zonder mij hier eigenlijk bewust van te zijn. Ik was me er van bewust dat ik trauma’s had vanuit mijn jeugd, maar hoeveel invloed deze hadden op mijn leven, daar had ik geen idee van. Na verschillende therapieën ben ik bewust geworden van alles wat er in mijn onderbewustzijn  speelde.

Inmiddels ben ik me bewust van mijn eigen kracht. Het ontdekken hiervan is een levenslange reis, die me steeds weer laat zien wat voor onoverwinnelijke oerkracht er in me huist. Ik heb veel meegemaakt in mijn leven, en hier telkens weer uit op mogen staan. Na elke ingrijpende ervaring was ik weer een levensles rijker, en dat heeft me gesteund op mijn weg. Hierdoor is er niks geks, is alles bespreekbaar, en voel ik dat het mijn taak is om in het licht te zetten wat nu in de schaduw staat. Door jou te mogen ondersteunen bij de tochten door jouw donkere nachten, hoef je het niet alleen te doen. Heling vanuit bewustwording, vanuit voelen, vanuit jouw zijn, dat is waar ik me voor inzet.  Zodat we mogen bewegen naar een wereld van licht en liefde, en die begint bij onszelf.”