logo

Tarot kaartlegging/reading

Loop je vast? Ben je op zoek naar een bevestiging of wil je door de (Tarot)  kaarten inzicht ontvangen voordat je een belangrijke keuze maakt? Voor deze Tarot kaartlegging kun je uit verschillende situaties kiezen. De kaarten zullen altijd een passend antwoord geven waardoor je van goede inzichten wordt voorzien. Onderstaand staan een aantal voorbeelden waaruit je kan kiezen. Bij deze (tarot)reading trek ik 3 kaarten gericht op één thema/onderwerp dat je zelf kiest.

  •  Liefde
  • Werk
  • Persoonlijke groei
  • Een situatie waar je nu in zit

Bovenstaande zijn voorbeelden en ik kan me voorstellen dat je zelf met een ander vraagstuk zit. In de notitie van je bestelling op de afrekenpagina kun je aangeven waar je de kaarten op gelegd wilt hebben. Vertel zoveel je wil, des te meer informatie je mij geeft, des te specifieker kan ik zijn in de reading.

 

Voor deze legging trek ik drie (tarot)kaarten betreffende de door jou gekozen vraag/situatie. Deze kaarten werk ik voor je uit en ik geef je meer inzicht in de situatie en vertel je meer over de kaarten. Daarnaast verwerk ik de drie kaarten in een samenhangend verhaal zodat het nog meer resoneert. Je hoeft niet thuis te zijn in kaartleggingen omdat ik alles in begrijpelijke taal voor je uitwerk. Je ontvangt alle informatie per e-mail in een mooi bestand binnen 2 weken na aanvraag.

 

 

Tweelingziel blokkades reading

 Loop jij vast in je tweelingzielen proces, dan kan ik voor jou kijken naar de blokkades waar je op vast loopt, geef zo duidelijk mogelijk aan in de beschrijving waar jij moeite mee hebt, ik kijk met de kaarten naar de blinde vlekken en onbewuste patronen waar je tegen aan loopt. Voor deze legging trek ik drie (tarot)kaarten betreffende de door jou gekozen vraag/situatie. Deze kaarten werk ik voor je uit en ik geef je meer inzicht in de situatie en vertel je meer over de kaarten. Daarnaast verwerk ik de drie kaarten in een samenhangend verhaal zodat het nog meer resoneert. Je hoeft niet thuis te zijn in kaartleggingen omdat ik alles in begrijpelijke taal voor je uitwerk. Je ontvangt alle informatie per e-mail in een mooi bestand binnen 2 weken na aanvraag.

Tarotreading
Tarotreading

Spoed? Heb je snel een duidelijk en sluitend antwoord nodig? Dan is deze super snelle 1-kaart-reading de oplossing voor jou! In de notities kun je je vraag plaatsen. Stel je vraag zo concreet mogelijk en geef desgewenst wat achtergrond informatie. Binnen 24 uur ontvang je deze reading in je mailbox! (met uitzondering van zon- en feestdagen).